Машина призначена для перевезення бригад.

Компанія «АЛЬФАТЕКС» представила вахтовий автомобіль на шасі МАЗ-6317Х5. Спеціалізований кузов-фургон, суцільнометалевий, ізотермічного типу, призначений для перевезення вахтових бригад по 27 чоловік і необхідного устаткування дорогами загального призначення і бездоріжжям, повідомили SpecMachinery.com.ua у прес-службі виробника.

Сидіння обшиті зносостійким матеріалом і обладнані триточковими пасками безпеки. По бортах кузова-фургона встановлені вікна зі зсувним склом. Пасажирські двері обладнані замком автомобільного типу, вікном, сходами автобусного типу покритими рифленим алюмінієм, поручнями та ліхтарем для освітлення сходів.

Вентиляція кузова-фургона здійснюється через розсувні вікна і два аварійно-вентиляційних люка. Система опалення від автономного повітряного опалювача «Планар-8Д» 8 кВт, а також від системи охолодження двигуна з двома радіаторами обігріву 12 кВт. Освітлення – LED світильники. Фургон укомплектований аптечкою і вогнегасником.

Машина має повнопривідне шасі МАЗ-6317Х5 (6х6), з трьома ведучими мостами, з двосхилою ошиновкою. Кабіна двомісна з двома спальними місцями і панорамним лобовим склом, обладнана переговорним пристроєм з фургоном і сигналом «відкриті двері».