Бразильський художник Клебер Сільва представив прекрасну версію Duster.

У липні 2019 року Renault India представила другий фейсліфтінг компактного кросовера Duster. Стверджується, що пакет Renault Duster виробляє 25 оновлень в порівнянні з попередньою версією. При цьому французький автовиробник припинив роботу перевіреного 1,5-літрового дизельного заводу K9K.

Renault India представила на виставці Auto Expo 2020 турбо бензиновий автоматичний варіант Duster (з косметичними удосконаленнями). Тим часом європейські ринки отримують інший варіант Renault Duster. Відомий як «Dacia Duster» (Dacia – румунський бренд, що належить Renault Group), кросовер знаходиться в другому поколінні, в той час як на деяких зарубіжних ринках – це модернізована версія першого покоління. Грунтуючись на останньому, бразильський цифровий художник Клебер Сільва представив 2021MY Renault Duster.

Легкосплавні диски з п’ятьма спицями добре поєднуються із загальним дизайном. Ззаду, світлодіодна панель привертає всю увагу. Значною мірою він перетворює оригінальний грубий екстер’єр і додає деякий «міський» характер. Для свого заднього бампера Kleber вибрав Dacia Duster 2018MY. Інші основні моменти залишаються тими ж, що і у нинішнього Renault Duster з євро-специфікацією.