Хтось купує авто, щоб вільно пересуватися по місту і країні, хтось заради швидкості і вражень, а хтось заради престижу. Але всіх цих людей об’єднує одне – машина повинна бути надійною і не ламатися.

Фахівці назвали марки автомобілів, які довгі роки будуть служити своєму господарю, не ускладнюючи життя поломками. Рейтинг супер-машин склали в Power and Associates.

Так на першому місці Hyundai Genesis G70. Це компактний представницький автомобіль з 4-циліндровим турбованим мотором на 252 кінські сили і крутний момент 353 Нм, а також 3.3-літровим двигуном з подвійним турбонаддувом.

Друге місце по надійності по праву займає німецька марка авто Mercedes-Benz GLC.

З цим авто у водіїв практично ніколи не буває проблем. За статистикою лише 2% покупців були змушені звернутися в сервісний центр після 3-х років експлуатації авто. При цьому кожен автомобіль на момент звернення проїхав як мінімум 55 кілометрів.

Mercedes-Benz GLC прийшов на зміну кросоверу GLK. В основі лежить задньоприводна платформа MRA як на останньому C-Class – про спорідненість моделей говорить остання буква в назві позашляховика.

Mercedes-Benz GLC б/у, звичайно ж, буде дорожче Hyundai від 52 000 $ до 80 000 $.

На третьому місці автомобіль бізнес-класу з кузовом типу седан Lexus ES, що випускається японським автовиробником.

Ціна такого авто від 11 000 $ до 45 000 $.

Конструкція кузова, на 70% складається з високоміцної і надміцної сталі, створює основу безпеки пасажирів.