Український блогер ArchiLow зі своєю командою взяв старенький іржавий Daewoo Lanos, підняв і поставив на величезні колеса – вийшов цікавий позашляховик, хай тільки і з моноприводом. Про переробку розповів mauto.ua.

Позашляховик з старого Lanos, як виявилося, зробити не так вже й важко. Принаймні не тільки кузов, але навіть підвіску істотно не переробляли. Наприклад, ззаду балку просто перевернули догори дригом і перевели гальмівні шланги. Диски литі, гума – позашляхова BF Goodrich – була знята з УАЗа.

Передню підвіску теж переробили із заводської. Стійку розрізали, вварили трубу довжиною 17 см, а піввісь зробили з стічних “гранат” і “Жигулівського” кардана. Важелі подовжили взагалі за допомогою … арматури. Тобто автор переробив Daewoo Lanos в BigFoot практично безкоштовно – із запчастин, які лежали у нього в гаражі.

Двигун залишили від Daewoo Lanos, так само як і коробку передач. Машина залишилася передньопривідною, але це ніяк не заважає їй з легкістю долати серйозне бездоріжжя.

Однак найдивніше те, що навіть при такому рівні аматорських переробок автомобіль їздить, буксує і навіть виїжджає з поверненими колесами. І не палить зчеплення! Блогер ArchiLow назвав цей твір гаражного мистецтва “цепожар”.