Ми всі знаємо, що наші машини не вічні і зламаються через деякий час, проте вважаємо за краще вибирати моделі найбільш надійні.

Як і у випадку з будь-яким механічним пристроєм, у автомобілів існує обмеження у пробігу або використання, перш ніж щось піде не так. Добре, якщо ваша гарантія або пакет послуг покривають це, але якщо проблема виявиться в двигуні – витрати будуть величезними. Провівши аналіз відгуків покупців ми склали список моделей з найбільшою кількістю проблем з двигуном.

Перше місце в списку автомобілів, у якого найбільше проблем з двигуном, – це Audi A4 2009-2010 років випуску з 2,0-літровим двигуном. Проблеми з двигуном зазвичай виникають між відміткою 172 і 250 тисяч кілометрів. Якщо ви хочете подібний автомобіль без цих проблем, то в якості надійної альтернативи підійдуть Lexus ES, Infiniti G і Acura TL.

На другому місці знаходиться Ford F-350 2008 року випуску, оснащений 6,4-літровим дизельним двигуном. Проблему з силовим агрегатом з’являються в проміжку від 40 до 191 тисяч пробігу. На жаль, для цієї вантажівки немає альтернатив.

Замикає рейтинг незвичайний Chrysler PT Cruiser 2001 року випуску з 2,4-літровим бензиновим мотором. Очікується, що проблеми з двигуном виникнуть в діапазоні 165 і 214 тисяч кілометрів, але ви завжди можете вибрати Toyota Matrix без проблем.

Звичайно, автовласникові не варто забувати своєчасно обслуговувати автомобіль і виконувати необхідний комплекс робіт по заміні витратних матеріалів. Профілактичне обслуговування може значно поліпшити стан вашого автомобіля, і в майбутньому ви заощадите більше