Як повідомляє видання Reddit, житель США за рік експлуатації витратив на Porsche Cayenne Turbo 2004 року випуску 10 698 доларів.

У травні 2019 американець придбав кросовер Porsche Cayenne Turbo. Вартість уживаного автомобіля склала 10 тисяч доларів. З того моменту пройшов рік, і власник машини вирішив підрахувати всі свої витрати, пов’язані з експлуатацією транспортного засобу.

Так, при покупці Porsche Cayenne Turbo мав пробіг у 119 тисяч миль, це майже 200 тисяч км. Разом з кросовером новий власник купив за 1000 у колишнього господаря запчастини: оригінальну магнітолу, другий набір коліс, важелі підвіски й інші деталі.

Після покупки чоловіку довелося віддати понад 6 тисяч доларів за планове техобслуговування, а також за новий комплект передніх пневматичних стійок і гальмівних дисків з колодками. Ще протягом року виявилося 11 різних несправностей: від виходу з ладу задніх парктроніків до пробою клапанної кришки на 4,5-літровому V8. За це все довелося віддати ще 3 279 доларів.

У підсумку, за рік використання 16-річного Porsche Cayenne Turbo довелося заплатити 10 698 доларів. Ця сума перевищує навіть вартість самого автомобіля при покупці. При цьому власник кросовера не має наміру продавати свою машину. Він планує їздити на ній, поки на одометрі чи не з’явиться цифра в 200 тисяч миль.