Український стартап Delfast продемонстрував світові нову модель електробайку з нехитрим іменем Top 3.0, який здатний проїхати до 320 кілометрів без натяку на підзарядку.

Як повідомляє MMR, транспорт здатний розігнатися до 80 км/год завдяки 5000 ВТ двигуну-концентратору та двом акумулятором з ємністю 3,5 кВт/год. Примітно, що під час тестувань електробайк проїхав до 320 кілометрів, можливо, реальний результат буде трохи меншим.

Зовні транспорт більше схожий на гірський велосипед. Особливо в дизайні виділяються кермо, сидіння та гідравлічні дискові гальма. Звісно, електробайк також оснащений дзеркалами, сигналами повороту, кольоровим дисплеєм та фарам здатними регулювати світло під ваш “настрій”.

Зауважимо, враховуючи, що мотоцикл важить лише 69,9 кілограма, у зв’язку з чим купувати його варто особам до 135 кілограмів власної ваги. Top 3.0 зустрів світ зі стартовою ціною від 6799 доларів.

Примітно, що Delfast підписав угоду з мексиканською поліцією та домовився передати їм декілька екземплярів для тестування.