«Запорожець» став кабріолетом. На Вінниччині автомеханік Максим Мамедов під час суворого карантину і відсутності роботи вирішив не втрачати навичок й осучаснив старий вітчизняний автомобіль. Про результати автоексперимента розкажуть журналісти «5 каналу».

Старий запорожець перетворився на кабріолет за 15 хвилині. Даху його позбавив власник Максим Мамедов за допомогою болгарки. Тепер називає свій витвір «Кабрик» і тішиться, що перший експеримент виявився вдалим.

«Машина моя, купив того року, вирішив зробити, щоб щось було цікаве. Сидіння поставив, музику поставив, стоїть кінотеатр, робить від 220 вольт, там стоїть безперебійник, стоїть генератор додатковий», – каже Максим Мамедов, автомеханік.

Нині кабріолет користується популярністю серед друзів автомеханіка. Знайомі хлопця просять не лише покататися, а й пофотографуватися з машиною чи знімають на відео. Інші односельці дивуються винаходу.

«Дуже красива машина, треба такі робити. Краще на такій на машині, ніж на коняці» – кажуть знайомі.

Утім, Максим зізнається: його ноу-хау має значний недолік: у негоду на ньому не поїздиш. Тому планує незабаром це виправити і додатково тюнінгувати автівку.

«Хочу ще тут доробити дугу, щоб жорсткість була краща, поміняти дверні карти, салон поміняти, щоб було гарно. І перекрасити в чорний колір», – говорить хлопець.

Автомайстер також планує встановити у салоні кабріолета музичні колонки та вдосконалити екстер’єр. Свого залізного коня Максим продавати не планує, а от допомогти ще комусь переробити автівку на кабріолет – залюбки!