Дороги Маніли, столиці Філіппін, таять безліч небезпек: вибоїни, безвідповідальні водії, скутеристи, що снують всюди, громадський транспорт, що кидає де попало пасажирів, часті повені і так далі. Філіппінські тюнери спеціально для специфічних умов своєї країни підготували комплект доопрацювань позашляховика Toyota Land Cruiser 200.

Проект розробила фірма Atoy Customs з Маніли. «Крузак» підготували для експлуатації в екстремальних умовах. Машина отримала доопрацьовану підвіску, силові бампери, великі колеса, додаткове освітлення та інші елементи.

Також японський позашляховик отримав задній силовий бампер Kaymar. Цікаво, що обидва бампера пофарбовані в колір кузова, хоча джипери нерідко відмовляються від фарбування.

З боків з’явилися підніжки Opposite Lock з покриттям Line-X. Воно не тільки має захисні властивості, але і допомагає не впасти.

Значний апгрейд пережила підвіска. На автомобіль встановлені система Icon Vehicle Dynamics Stage 6, 18-дюймові диски 310 Con-6 18×9 Method 310 і покришки BF Goodrich KO2.