Так, вже восени поточного року ЄС планує посилити вимоги до автомобілів.

Як повідомляє MMR, йдеться саме про екологічний контроль, у зв’язку з чим Німеччина готується до активного розпродажу своїх автомобілів, які не відповідають завищеним стандартам Євросоюзу.

Зокрема, найближчим часом до України можуть розпочати завозити автомобілі з ФРН. Експерти впевнені, що новенькі автомобілі продаватимуть майже з 50% знижкою.

Восени 2020 року в Євросоюзі посилять екологічні вимоги до автомобілів, а у Німеччині вже починають активно розпродавати автомобілі, які не відповідають стандартам екології.

“Центральну частину багатьох європейських міст просто закриють для автомобілів з класом двигуна від Euro 5 і нижче”

Ба більше, Німеччина вже почала заохочувати своє населення до придбання автомобілів, що відповідатимуть екологічним стандартам, у зв’язку з чим, на українському ринку найближчим часом можна стати власником відмінного дизельного автомобіля.

Експерти зазначають, що сьогодні, у ФРН нараховано приблизно 3 мільйони автомобілів стандартів Euro 4 та Euro 5, які незабаром потраплять на ринки Східної Європи. Зокрема, трирічний автомобіль з пробігом у розмірі 45 тисяч кілометрів втрачає половину своєї вартості.

На жаль, точної дати коли автомобілі почнуть ввозити до України досі немає.