На дорогах помітили жахливу копію Bugatti VeyronХтось може мріяти про шикарний Bugatti Veyron все своє життя, а хтось – використовувати винахідливість і роботу тюнерів, щоб здійснити мрію. Таким способом виконав своє заповітне бажання власник даного безглуздого автомобіля. Варто відзначити, що фотографії з підробленим Bugatti Veyron були зроблені на вулицях Росії, а знімки виявилися в розпорядженні німецького видання, яке поспішило опублікувати їх на своїх сторінках. Видання Autozeitung прозвало автомобіль «російським Bugatti Veyron», пише famozio.com.

До речі, деякий час назад, у гіперкара Bugatti Veyron вже з’являлася подібна репліка. Тоді завдяки працям флоридского тюнера купе Mercury Cougar обзавелося кузовними панелями з скловолокна, які повторювали «шкаралупу» Veyron.

На дорогах помітили жахливу копію Bugatti Veyron

 

Нагадаємо, в рамках автомобільного заходу в Женеві французький автовиробник представив наступника моделі, який отримав ім’я Chiron. У рух суперкар наводиться за допомогою восьмилітрового мотора з 4 турбонагнітачами. Віддача силового агрегату становить 1500 к.с. В цілому буде випущено 500 одиниць моделі.

 

document.write(«»);