У нових авто Chevrolet Tahoe, які підготували для поставки дилерам, зіпсувалося ЛФП. Це сталося на автозаводі General Motors на території американського Арлінгтона.

Дослідивши проблему, фахівці компанії GM запідозрили в причетності колонію одноденок. Мова йде про мушок, які мешкають в прилеглому озері. В даному випадку комахами були залишені сліди на покритті машин. Тепер потрібно видалити дефекти, не порушивши свіжу фарбу.

На кузовах всюди були чорні точки, які дуже сильно в’їлися в автомобільні кузова. При цьому неясно як мушки могли так нашкодити транспортним засобам. Є ймовірність, що справа полягає в хітиновій оболонці комах. Одноденки її скидають перед переходом до дорослого життя.

Внаслідок даної проблеми довелося затримати поставку 2600 одиниць Yukon, а також Tahoe. Є інформація, що проблему дуже пізно помітили, тому 100 машин з дефектами все-таки встигли потрапити до дилерів.

Постраждалим дилерам дали інструкції з очищення кузова машини за допомогою засобу для видалення комах. Потім транспортні засоби потрібно вимити очищувачем, а також використовуючи струмінь води високого тиску. Далі полірується фарба і ретельно оглядається за допомогою люмінесцентних ламп.