Автомобілі китайського бренду JAC повернулись в Україну в 2019 році. Наразі на вітчизняному ринку доступні такі моделі, як N120, N80, N75, N56.

Нещодавно на ринку з’явилась чергова новинка китайськоъ марки – бортова платформа N35 – аналог «Газелі», пише SpecMachinery.com.ua.

Зазначається, що повна допустима маса легкого вантажного автомобіля JAC N35 – 3490 кг, що дозволяє керувати ним водіям з посвідченням категорії «В» і проїжджати там, де заборонено рух вантажних автомобілів. При цьому, корисне навантаження автомобіля становить 1705 кг (з кузовом бортова платформа).

Тримісний кабіна оснащена великою кількістю додаткових опцій, які включені в базову комплектацію: кондиціонер, бортовий комп’ютер електричні приводи склопідйомників, зовнішніх дзеркал і кута нахилу фар.

Зручності водієві додають мультифункціональне кермо з управлінням магнітолою і круїз-контролем, рульова колонка регулюється по висоті і нахилу.

Силовий агрегат – турбодизельний стандарту Євро-5, об’ємом 2 літри на 130 к.с. і обертовим моментом 285 Нм в діапазоні 2200-2600 оборотів в хвилину. У парі з ним – 6-ступінчаста механічна КПП.

Колісна база автомобіля складає 2640 мм, що забезпечує фантастичну маневреність: радіус розвороту менше 5,5 метрів.

Підвіска в автомобілі комбінована. Передня – незалежна на поздовжніх торсіонах, а задня – залежна на ресорах з гідравлічними амортизаторами і стабілізатором поперечної стійкості.