Ательє Brabus представило чергову версію показаного раніше концепту Ultimate E. Новинка, що має електричну силову установку, може похвалитися 180 Нм крутного моменту, чого достатньо, щоб розігнатися з місця до 100 км/год за 10,9 секунди. Brabus Ultimate E – не зовсім новий продукт. Вперше він був представлений як концепт ще в 2017 році, а через два роки була показана серійна версія автомобіля. Близько року тому на автосалоні у Франкфурті Brabus представив нову версію моделі з електричним приводом. Тираж новинки обмежився всього 23 екземплярами. Сьогодні тюнінгове ательє готове представити чергову версію Ultimate E.

Оновлена ​​модель заснована на Smart EQ ForTwo Cabrio 2020 року і відрізняється поліпшеними характеристиками електричного силового агрегату. Завдяки перепрограмованій системі управління крутним моментом, спеціальному перемикачу динаміки і модулів педалі акселератора, електрична кишенькова ракета тепер пропонує пікову потужність в 92 кінських сили.

Важливо відзначити, що ця потужність можлива тільки при виборі режиму руху Sport+, одного з чотирьох доступних режимів. Він розкриває весь потенціал електричної силової установки – 180 Нм крутного моменту, чого достатньо, щоб розігнатися з місця до 100 км/год за 10,9 секунди. Максимальна швидкість регулюється електронікою до 130 км/год.

Новинка отримала широкофюзеляжний комплект Brabus Widestar. Він включає в себе перероблений передній бампер, нові розширювачі крил, 18-дюймові колісні диски з шинами 235/30 R18 ззаду, нові панелі рокерів і багато іншого. Відповідні робочі гальма і більш жорстка підвіска від Brabus також є частиною оновлень. Ultimate E представлений як серійна модель і має стартову ціну 49 449 євро і це найдешевший автомобіль від Brabus.