Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк дав доручення міністру інфраструктури Андрію Пивоварскому внести зміни в правила перебування іноземних автомобілів на території України. Про це він сказав на засіданні уряду, пише automotoclub.info.

«Треба дати доручення про зміну правил перебування іноземних транспортних засобів на території України. Їх змінювали 5 років тому, це було пов’язано з тим, що було шахрайство при користуванні ТЗ. Зараз треба придумати, як спростити людям переміщення через кордон і щоб вони через п’ять днів не були зобов’язані виїжджати назад, а могли знаходитися на своїх ТЗ тут більш тривалий період часу», – сказав він. Прем’єр зазначив, що Україна має суттєві обмеження щодо переміщення іноземних автомобілів.

Нагадаємо, що днями робоча група Закарпатської ОДА спільно з представниками власників автомобілів з іноземною реєстрацією та юристів Закарпатської митниці розробила проект закону, згідно з якою термін перебування в Україні автомобілів з іноземною реєстрацією збільшується з нинішніх 5 днів до одного року.

document.write(«»);