Купеподібний кросовер Renault Arkana добрався до європейського ринку.

Як стало відомо MMR, модель для Європи не буде відрізнятися від актуальної генерації моделі, яка присутня на інших ринках. Втім, європейцям запропонують виконання R. S. Line, яке має яскравий помаранчевий колір кузова, інші ґрати радіатора і бампери, два трапецієподібних патрубка і накладки на двері.

Інтер’єр європейського варіанту Renault Arkana модернізували: медіасистеми отримала планшетну орієнтацію сенсорного екрану, змінився центральний тунель і торпедо з повітрозабірниками. Для новинки буде доступна цифрова «приборка», а для версії R. S. Line – вставки під карбон.

Авто пропонуватиметься не лише з бензиновими моторами, але і з гібридною установкою. Так, в ЄС запропонують дві гібридні версії на базі 1,3-літрового турбодвигуна, який видає 140 або 160 к.с. в залежності від виконання.

Гібридна система E-Tech включає в себе електродвигун, стартер-генератор на 12 вольт і акумулятор, який розміщений під сидінням заднього дивана.

Нагадаємо, що ЗАЗ на початку вересня запустив виробництво кросовера Renault Arkana. Новинка вже доступна на українському ринку за ціною від 477 900 грн.