На ринку електромобілів почався ажіотажПісля офіційного дебюту електромобіля Tesla Model 3, який відбувся в Каліфорнії 31 березня, був відкритий прийом замовлень. Щоб стати власником унікального виду транспорту, необхідно внести передоплату у розмірі 1.000 доларів США, а в базовій комплектації електромобіль буде коштувати 35.000 доларів, пише automotoclub.info

За останню добу кількість охочих стати власниками Tesla Model 3 збільшилася до 232.000 заявок, а 1 квітня ця цифра була 115.000, що, в свою чергу, свідчить про популярність бюджетних електромобілів серед споживачів. Також відомо, що перша партія Tesla Model 3 зійде з конвеєра вже в 2017 році.

Глава компанії Tesla Motors Ілон Маск поспішив поділитися хорошими новинами у своєму Twitter, повідомивши про кількість отриманих заявок.

Під час презентації електромобіля Tesla Model 3 Ілон Маск красномовно розповів публіці, що його дітище є найкращим у своєму сегменті навіть без додаткових наворотів, а також вважає максимально розумним співвідношення якості до ціни. Одна з найважливіших переваг автомобіля Tesla Model 3 серед інших представниками класу – ємність акумулятора: його заряду достатньо, щоб подолати 346 кілометрів без додаткової підзарядки.