На виробництві Заводу спецтехніки «Техкомплект» в Полтавській області виготовили самоскидний кузов з 3-стороннім розвантаженням і встановили на вантажне шасі FOTON AUMARK S BJ1088VEJEA-F2, повідомляє SpecMachinery.com.ua.

Перші дві такі машини вже передані замовнику – одній із найбільших в Україні компаній, котра займається продажами сільськогосподарської техніки.

Шасі від цієї торгової марки вже застосовувалося раніше для виготовлення і монтажу автоцистерн для паливозаправників, але установка 4-тонного самоскида від Заводу спецтехніки «Техкомплект» на середньотонажне шасі FOTON AUMARK виконана вперше.

Самоскид із 3-стороннім розвантаженням FOTON AUMARK S BJ1088 900 ММ має колісну формулу 4х2 і може перевозити 8 м3 продукції.

Модель призначена для перевезення сільськогосподарської продукції, а також сипучих будматеріалів — піску, щебеню та іншого.

Висота бортів машини самоскида становить 900 мм, а відкриття здійснюється у двох режимах – вгору/вниз. Управління перекиданням кузова здійснюється за допомогою важеля.

Відзначимо, що Завод спецтехніки «Техкомплект» надзвичайно гнучко ставиться до побажань клієнтів, пропонуючи на вибір широкий вибір шасі різних виробників із різними типами кузовів та обладнання. Це дає змогу створити саме таку модифікацію машини, котра оптимально підійде під потреби замовника.