Компанія Polycar створила рефрижераторний фургон на базі шасі автомобіля Ford Transit з загальним об’ємом вантажного ізотермічного відсіку 15,5 м³, повідомляє SpecMachinery.com.ua.

Зовнішня та внутрішня обшивки – пластик європейського виробництва зі спеціальним покриттям, нейтральним по відношенню до агресивних хімічних середовищ і з чудовими показниками по частині міцності та зносостійкості. Як термоізоляцію використовували екструдований пінополістирол, товщиною 50 мм.

Підлога також оснащена обов’язковою в таких випадках термоізоляцією з обшивкою внутрішньої поверхні (всередині фургона) вологостійкою бакелітовою фанерою. По периметру підлоги виконано захист від пошкодження панелі з нержавіючого рифленого листа.

Для додання загальної міцності конструкції на стиках по зовнішній стороні фургон посилений анодованим алюмінієвим профілем шириною 85 мм. Усередині також обрамлення алюмінієвим кутником, шириною 40 мм.

Даний рефрижераторний фургон на базі Ford Transit в тильній частині оснащений двостулковими дверима. Дверний портал виконаний з неіржавіючої сталі з гумовим багатокамерним ущільнювачем європейського виробництва по всьому периметру. Повний кут повороту кожної стулки у відкритому положенні – 270º.

Також є зручні запірні механізми на кожній з дверей для її фіксації в закритому положенні. Фурнітура (запірні штанги, замки, фітинги) якою оснащений фургон, має надійне антикорозійне виконання (нержавіюча сталь), несприйнятливе до впливу вологи та інших несприятливих чинників.

Потрібний температурний режим всередині фургона забезпечує холодильне обладнання марки Thermal Master T-500H3 з необхідними клієнту технічними характеристиками.

Для безпечної експлуатації даного авто в дорожніх умовах фургон має низку додаткових елементів.