Психолог Лі Чемберс з британської компанії USwitch, яка надає допомогу в порівнянні цін на послуги в галузі енергетики, особистих фінансів, страхування та зв’язку, розповіла про те, як колір машини може допомогти розібратися в рисах характеру їх власників, пише ampercar.com.

Так, на думку фахівця, сірий або сріблястий відтінок вибирають більш практичні люди, які тримають своє слово, надійні і відповідають прийнятим в суспільстві нормам, при цьому уникають зайвої уваги до себе.

Машини чорного кольору припадають до вподоби більш вишуканим автовласникам з тонким почуттям стилю. Вони також стримані і можуть себе контролювати, а також уникають зайвого драматизму в життя.

Власники білих автомобілів в більшості маніакально високоорганізованих і намагаються досягти в суспільстві високого статусу.

Ті, хто купує сині машини частіше виявляються вірними друзями і дуже уважними водіями, яким ви можете довірити свою безпеку.

У свою чергу власники червоних авто чуттєві, енергійні, вимагають до себе більше уваги і люблять нові знайомства, а ось власники золотистих машин віддають перевагу комфорту і гламур.

Фіолетові автомобілі вибирають люди, які претендують на оригінальність і унікальність, бажаючи виділиться з натовпу. Любителі жовтого відтінку в авто часто мають «сонячної» енергією і дуже позитивні, а ті, хто вибирають зелені машини частіше вважають за краще збалансований спосіб життя і вельми скромні.

Також експерти відзначили любителів рожевих автомобілів, повідомивши, що такі люди життєрадісні, сміливі, і не зациклюються на думці оточуючих.