На Луганщині, на дорозі Р-66 Контрольно-пропускний пункт «Демино-Олександрівка» – Сватове – Лисичанськ – Луганськ тривають роботи з відбудови мостів. Про це повідомляє видання «Наші дороги».

Всього у рамках проєкту #Велике_Будівництво ведеться ремонт трьох штучних споруд на дорозі Р-66, а саме: капітальний ремонт шляхопроводу через залізницю на км 192+862, мосту на км 182+933, мосту через річку Біленька на км 188+578 (населений пункт Гірське).

На вказаних об’єктах працюють мостобудівники ТОВ “УКРБУД-ПРОЕКТ-РЕКОНСТРУКЦІЯ” (Київ). Зазначені споруди відносяться до малих мостів, але вони потребують капітального ремонту. Орієнтовна дата закінчення – липень поточного року. Мостобудівники дотримуються графіку проведення ремонтних робіт, працюють без вихідних.

17 червня було розпочато демонтаж мосту на км 182+933 дороги Р-66. Організація дорожнього руху здійснюється по відокремленому об’їзду тимчасової схеми, згідно з 150420-04-ОДР. Схема об’їзду додається.

Андрій Дмитрович Мостовой – старший виконроб ТОВ “УКРБУД-ПРОЕКТ-РЕКОНСТРУКЦІЯ” розповів, що після отримання всіх необхідних дозвільних документів, по мосту на км 182+933, була впорядкована тимчасова об’їзна дорога, встановлені відповідні знаки, зроблені необхідні заходи щодо організації дорожнього руху. Об’їзд створено поруч існуючого мосту на відстані 100 метрів.

На об’єкті відбудеться встановлення двухочкової труби великого діаметру. За сприянням погоди, орієнтовна дата закінчення робіт на об’єкті – липень 2021 року.