Зовсім скоро клієнти Toyota в Австралії зможуть протестувати оновлений кросовер Toyota RAV4 5-го покоління. Такою інформацією ділиться місцевий офіс марки. Мова йде про кросовер, який пережив легкий фейсліфтінг, пише MMR.

Рестайлінговий Toyota RAV4 для австралійського авторинку отримає нову оптику на світлодіодах, оригінальні «противотуманки» і колісні диски з новим дизайном. Офіційних зображень нового RAV4 поки ще немає.

Ринковий дебют новинки намічений на 2022 рік. Чи зміниться салон паркетника, не повідомляється. Зате реформа переліку доступних опцій точно буде. Уже в «базі» кросовер може отримати дверні клавіші з підсвічуванням і цифрове дзеркало заднього виду.

З ростом комплектацій клієнти можуть розраховувати на передні сидіння з функцією вентиляції і електрорегулюванням. Для спецверсії Edge, яку можна купити лише в Австралії, виробник підготував систему розпізнавання перешкод при русі заднім ходом. Розумна електроніка при необхідності сама зупинить автомобіль.

Австралійці люблять RAV4, так що оновлений кросовер точно покаже гарні продажі. Нагадаємо, що Toyota RAV4 користується великим попитом і в Україні — в червні він став бестселером серед нових авто, проданих на нашому ринку.