Український автомобільний ринок поповнився новою моделлю хетчбека Skoda Fabia четвертого втілення. Автомобіль вже доступний у дилерів, а його початкова вартість становить близько 420 тисяч грн. Про це стало відомо від офіційного представника чеського бренду, інформує Avtosota.

Український споживач вже може придбати модель Skoda Fabia останнього покоління. Автомобіль зберіг впізнаваність, а його витрата палива становить приблизно 4,5 літра на сотню кілометрів пробігу.

Зовнішній вигляд Skoda Fabia

Екстер’єр моделі кардинальних змін не отримав. Хетчбек як і раніше виконаний в незграбних формах з гострими гранями. З нововведень можна відзначити наявність світлодіодної оптики вже в стартовій комплектації.

Технічна характеристика Skoda Fabia

У початковому варіанті хетч для українців буде запропонований з літровим бензиновим 3-циліндровим мотором продуктивністю 80 кінських сил. Коробка передач – механічна 5-швидкісна. Витрата бензину в змішаному режимі становить близько 4,5 літра на сто кілометрів шляху.

Трохи пізніше стануть доступні ще два силові агрегати: 110-сильний турбований двигун об’ємом 1,0 л і 150-сильний 1,5-літровий ДВЗ. В якості альтернативи “механіці” буде запропонована роботизована 7-діапазонна КПП.

Склад комплектацій і ціни

У стандартному наборі корисного функціоналу передбачається наступне: передні подушки безпеки, чотири роз’єми USB, сенсорний дисплей діагоналлю 6,5 дюйма, електричні склопідіймачі та ін.

Що стосується максимальної комплектації, то в її складі є таке:

  • Підсвічування салону;
  • 15-дюймові колісні диски;
  • Додаткові подушки безпеки;
  • Вставки зі шкіри в салоні;
  • Функція запуску мотора з кнопки;
  • Віртуальна приладова панель (опційно).

Вартість базової версії складе майже 422 тис. грн., а топової – 490 тис. грн.