Державна прикордонна служба радить українцям, які виїхати з України, прямувати до пунктів пропуску на кордоні з Угорщиною — «Тиса», «Дзвінкове», «Косино», «Лужанка», «Вилок».

Джерелосайт ДПСУ

Деталі: Там повідомляють, що, враховуючи несприятливу гуманітарну ситуацію в країні та значне накопичення осіб і транспорту на кордонах з країнами ЄС, задля розвантаження пунктів пропуску і якомога швидшого перетину кордону треба слідувати до таких КПП на кордоні з Угорщиною: «Тиса», «Дзвінкове», «Косино», «Лужанка», «Вилок».

Прикордонники нагадують взяти з собою хоча б мінімальний перелік документів, які дадуть змогу встановити особу та особу дітей, а також документи, які зможуть довести ваші родинні зв’язки з неповнолітніми, які слідують без супроводу хоча б одного з батьків, а з іншими родичами.

Актуальну інформацію щодо завантаженості пунктів пропуску радять відстежувати на офіційному сайті Держприкордонслужби та на фейсбук-сторінці Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон.

Прикордонники також повідомили, що їхні закордонні колеги докладають усіх можливих зусиль щодо пришвидшення оформлення осіб на виїзд з України.