За словами автора творіння, цю машину він зробив під впливом війни і для пропагування перемоги України. До речі, творцем брутального і дещо моторошного автомобіля є Володимир Вавіло, який до початку війни здобув популярність завдяки проекту «Чужий», повідомляє «ТопЖир».

Мова йде про постапокаліптичний 6-колісний Фіат 126, котрий нагадує фантастичний зореліт, а на його даху сидить Чужий з величезною гарматою.

Що ж до нового проекту, за основу був узятий VW Caddy, щоправда, від нього тут мало що залишилось. Або ж навіть не лишилося нічого. Так чи інакше, але під капотом такого собі бандеромобіля для залякування рашистів встановлений 350-сильний двигун V8! А на даху можна побачити такий собі Стелс F-117. Ба навіть не один… а ще ракети і таке інше. Уявляємо реакцію орків, якби вони побачили ЦЕ вночі.

І хоча в коментарях Володимира Вавіло багато хто вважає таким, що несповна розуму, чи просто пише, що у нього забагато вільного часу, на наше переконання проект вийшов моторошним, цікавим і неординарним. А відтак він має право на життя, адже завдяки таким майстрам ми маємо змогу бачити те, що далеко не всім навіть наснитися може.