Автомобілі компанії «Українська бронетехніка» зараз активно застосовуються на фронті і допомагають звільняти нашу землю від рашистів. Виробник оперативно реагує на сьогоднішні потреби військових і працює над новими продуктами, повідомляє «Автоцентр».

В даний момент проводиться робота над удосконаленням використання великокаліберної зброї на машинах. Спільно з партнером було розроблено універсальний станок під великокаліберний кулемет ДШК, НСВ і Browning для бронемашин MRAP «Варта», ББКМ «Новатор» та інших зразків колісної техніки.

Головне завдання – досягнення максимальної точності, швидкості, зручності і безпеці в роботі кулеметника. Для захисту бійця від куль і осколків на машині встановлять поворотну платформу з елементами бронезахисту, всередині якої і буде функціонувати станок.

Вже були проведені успішні випробування нового продукту на полігоні. Фахівці «Української бронетехніки» найближчим часом доопрацюють всі побажання від військових і станок буде готовий для використання Збройними силами України і Нацгвардією.