В Україні з кожним роком зростає кількість авто на дорогах. Автовиробники також не стоять на місці, пропонуючи покупцям унікальні моделі з новими функціями. Наприклад, у всьому світі стрімко зростає популярність електрокарів, і Україна не виняток. Серед таких авто є як дорогі моделі, так і бюджетні.

Електрокари, які можна купити за $10 тис., – в матеріалі «Фактів.Life».

Nissan Leaf

Культовий електрокар, який миттєво підкорив ринок екологічно чистих автомобілів. Дешевизна, простота в ремонті та надійність – це ключові особливості цього транспорту. Автомобіль досить легко купити як в Україні, так і в Європі чи США.

Renault Zoe

Компактний міський автомобіль. Чудово підійде для поїздок на роботу, в магазини та за місто з дітьми. Це основний конкурент легендарного Nissan Leaf. Топові версії мають запас ходу до 300 км.

Chevrolet Bolt EV

Відомо, що автомобіль розробляли у співпраці з LG. Електрокар має значний запас ходу до 400 км, а також об’єм багажника до 1600 л, якщо скласти задні сидіння. В Україні деякі вживані моделі продаються дешевше за $10 тис.

BMW i3

Не найновіший електрокар, але популярність бренду BMW дається взнаки – автомобіль досі має попит на вторинному ринку, зокрема й в Україні. Порівняно нові моделі можна знайти з цінником нижче за $10 тис.

Citroen C zero

Компактний електрокар, який вмістить усю родину і провезе навіть найвужчими дорогами міста. Дешевизна та невибагливість у ремонті підкуповує багатьох, і не лише в Європі.