Toyota Camry – ідеальний автомобіль і для підприємця, і для чиновника. Та й для сім’ї у японському седані місце знайдеться! Словом, не машина – мрія багатьох українців. З цієї причини купити Тойота Камрі в Україні багато хто хоче. Але чи є альтернативи?

OBOZREVATEL знайшов автомобілі, які здатні скласти гідну конкуренцію знаменитій японській моделі. Ми навіть знаємо необхідні цифри, щоб порівняти ціну Toyota Camry (831 000 грн) з головними суперниками. Обирайте!

Volkswagen Passat

Щоб ефективно конкурувати з Toyota Camry, потрібно починати з козирів. Таким є німецький VW Passat – дуже шанований в Україні автомобіль.

Модель серед лідерів вживаного імпорту в нашу країну, проте зараз говоримо про нову машину Фольксваген із салону. Така коштує від 1 005 000 гривень.

Skoda Superb

Якщо з якоїсь причини дизайн Passat вам не подобається, концерн VW Group вигадав хитру альтернативу з використанням тих же технічних елементів. Skoda Superb за розмірами відповідає як Passat, так і Toyota Camry, та й виглядає дуже серйозно. Те, що треба від великого седана середнього класу!

В Україні за модель просять від 1 039 000 грн. Добре за мільйон, але своїх покупців Superb у нашій країні знайшла.

Peugeot 508

Несподіваний конкурент Toyota Camry – французький ліфтбек Peugeot 508. Рідкісний автомобіль на українських дорогах. Можливо, відлякує ціна (від 1 028 000 грн ). Але, ймовірно, українці все ж таки звикли у Peugeot купувати кросовери, які користуються популярністю.

Безпосередньо 508 може запропонувати економічність, яскравий дизайн та якісний преміальний інтер’єр. Цінителі вже переконалися!

Mazda 6

Цікаво, що японській Toyota повноцінну конкуренцію здатна скласти японська ж Mazda 6. Не дивно – цей автомобіль приголомшливо виглядає і відмінно їде. Сприймається модель дуже сучасно і старіє повільно. Навіть незважаючи на те, що в актуальному третьому поколінні була представлена далекого 2012 року.

У запасі модель має ще кілька успішних років. Особливо з урахуванням найпривабливішої української ціни у своєму сегменті – від 777 000 грн.