На автозаправці у селі Лукавці Берегометської громади водійці заправили бак авто майже на 60 літрів. Хоча жінка стверджує, що бак її машини має місткість лише трохи більше 50 літрів.

Про курйозний випадок буковинка Катерина Стажир розповіла на своїй фб-сторінці, пише molbuk.ua.

«Вирішила заправити авто на автозаправці в с. Лукавці, думаю там трохи дешевше паливо… На касі помітила, що заправка від 50 л, ще додаткова скидка 0,50 грн на кожному літрі. Так подумала, все одно ж їхати потрібно, давайте, кажу, до повного! Тим паче, якраз їхали дивитись авто для нашого котика із ЗСУ… Чекаю… І тут мені кажуть — у ваше авто влізло майже 60 л (59,51 л)… Кажу, як? В мене бак на 50 л, і я ж не на сухому баці до вас приїхала!!!! Мені відповіли: «Ну, не знаємо, як ви там їдете… У нас все в межах допусків!», — обурюється Катерина Стажир.

Буковинка розповіла, що викликала поліцію, наразі правоохоронці розбираються в ситуації.

«Контрольні заміри, поліція, протоколи… все як по феншую! Далі буде… Все розумію, але як в 50л бак запхали 60 л, бігме не розумію…..Це при тому, що там літрів 5 ще було. Ну прям чарівники!!!! Економія вийшла так собі, бо скільки заправляю до повного, то більше 52,8л не лізло… І це було 1 раз, коли я на лампочці їхала в пологовий в Сторожинець та назад. Там реально бак був майже сухий», — дивується жінка.