Своєчасне технічне обслуговування транспортного засобу – запорука тривалої та безпечної експлуатації. Але вкрай важливо проводити різні маніпуляції (заміна мастила, перевірка тормозних колодок, заміна фільтрів та ін.) на перевірених станціях технічного обслуговування. Тільки так ви можете бути впевнені в якості та своєчасності виконаних робіт. Для мешканців міста Києв такою СТО є Car Service Pro.

Як обрати СТО?

Маючи автомобіль власник хоче мати й спеціалістів, яким може його довірити. Тому найчастіше проводить технічний огляд та ремонт на одній станції. З часом спеціалісти знають усі нюанси та особливості транспортного засобу.

Звісно, якщо автомобіль новий, то найчастіше обслуговування треба проходити в спеціальних дилерських центрах. Адже це є умовою гарантійного терміну. Як тільки ця гарантія закінчується, обслуговувати автомобіль можна у будь-якому СТО. Але краще робити це у перевірених фахівців. Так, якість обслуговування буде не гіршою ніж у дилерських центрах, а ось вартість буде значно меншою.

Якщо ви ще не маєте улюбленої СТО, то перш за все треба запитати у друзів та почитати відгуки в інтернеті. Ще слід заїхати на станцію та побачити все власними очима. При чому у виборі СТО не слід акцентувати уваги на місці розташування. На перевірені станції люди їдуть з усіх куточків міста та навіть області.

Переваги СТО UP Service

Команда професіоналів, яка працює з 1992 року, має величезний досвід в обслуговуванні та ремонті будь-яких автомобілей. За цей час вони набули знань відносно транспортних засобів різних сегментів. Це допомагає надавати дійсно якісні послуги. Серед інших переваг можна виділити наступні:

  • наявність професійного обладнання;
  • можливість виконувати майже всі види ремонтних робіт;
  • демократична цінова політика;
  • гарантія на проведені роботи;
  • строге дотримання термінів.

Головна ідея нашої СТО – якісні роботи за доступну вартість. Тому ми завжди намагаємось вирішити проблему менш затратно для клієнта, а не нав’язати дорогі запчастини. Саме тому за роки існування основні наші клієнти – постійні. Вони окрім якісного ТО мають ще програму лояльності у вигляді сезонних знижок, акцій та бонусів.

UP Service – професіональні співробітники та обладнання самого високого рівня. Це запорука якісного технічного обслуговування будь-якого автомобіля.