Компанія Mercedes-Benz офіційно розсекретила оновлений кросовер B-Class. Щоправда, розглянути зміни, що сталися у німецькій моделі, практично неможливо. По суті, новий Mercedes-Benz B-Class 2023 зазнав стилістичних змін. Але німецька компанія переробила двигуни для цієї моделі, пише NRJ.

Судячи з опублікованих знімків, кросовер набув видозміненого переднього бампера, який надає авто більш спортивного вигляду. Також для німецької моделі підготували нові світлодіодні фари. Позаду встановлені перероблені LED ліхтарі, які розділені на 2 сегменти. З обох боків кормового скління розташували спойлери. Крім того, для B-Class розробили нові колісні диски, у тому числі 19-дюймові.

Німецька модель стандартно оснащується цифровою панеллю приладів на 7 дюймів, яку за доплату можна замінити на 10,25-дюймовий екран та мультимедійним тачскрином на 10,25 дюйма. Усередині з’явилося нове кермо з плоским дном. При цьому кросовер втратив контролера мультимедійного комплексу, який розташовувався на центральній консолі. Додатково німецька модель отримала датчик відбитків пальців та новий голосовий помічник. У комплекті з B-Class запропонували покращений комплекс систем безпеки, включаючи утримання у смузі. Натомість йде функція допомоги управління причепом.

Всі мотори, доступні B-Class, електрифіковані, але в основному вони входять до складу «м’якого» гібрида з 48-вольтного стартера-генератора. На вибір запропоновано кілька турбованих та турбодизельних моторів та один повноцінний гібрид з віддачею в 107 к.с. Він доповнюється акумулятором на 11 кВт*год.