Завод комунальної техніки «Альфатекс» днями випустив новий продукт – аварійну майстерню АТ AM-0102 на шасі Dayun CGC1100, повідомляє «Автоцентр».

Фургон власного виробництва розділений на два відсіки – пасажирський і вантажний. В останньому встановлено сталевий верстак зі слюсарними лещатами масою 30 кг.

Праворуч і ліворуч по зовнішньому борту є ніші для перевезення балонів з киснем і пропаном, обладнані механізмом опускання. Також з правого боку передбачено місце і для генератора.

Цікаво, під фургоном, на всю його довжину встановлено сталевий ящик, закріплений між направляючими рами. Це досить зручне рішення для перевезення довгомірного інвентарю.

Що ж стосується пасажирського відсіку, в передній частині фургона, то він має зручні місця для чотирьох осіб, забезпечені поясним ременем безпеки. Тут також встановлені відкидний столик, переговорний пристрій з кабіною водія і автономний дизельний обігрівач потужністю 2 кВт.

Що ж стосується шасі Dayun CGC1100, великовузлову збірку якого днями освоїли на потужностях заводу «Альфатекс», то воно розраховане на повну масу 10 т і оснащується 4,0-літровим турбодизелем в 150 к. с. і механічною 6-ступінчастою коробкою передач.