Вторинний ринок автомобілів можна порівняти з грою у рулетку. Можна знайти за прийнятною ціною дійсно хороший автомобіль, але також є шанс купити відвертий автомотлох. У цьому випадку мова йтиме про першу категорію. Так, на порталі cenyavto.com опубліковано рейтинг із 5 моделей, ціна яких знаходиться в межах 6 тисяч доларів, а витрати на обслуговування – на мінімальному рівні.

Renault Logan

Майже жоден ТОП не обходиться без цього авто. Йдеться, звичайно, про Renault Logan першої генерації. Незважаючи на досить простий дизайн модель може похвалитися міцним кузовом. У салоні також не варто чекати великої кількості сучасних опцій, але необхідний мінімум обладнання є. Проте автомобіль відрізняється доступним обслуговуванням, а запчастини зустрічаються практично в кожному магазині. У плані ремонту теж не завжди потрібні послуги СТО, тому що можна впоратися самостійно.

Honda Civic

Honda Civic назвати дешевою в обслуговуванні не вийде. Тим не менш, авто має інші переваги. Сюди можна віднести досить цікаву зовнішність, доволі непоганий рівень оснащення та надійні двигуни з підвіскою. За вказану суму вийде купити модель сьомої генерації. Щоправда, для того, щоб знайти справді «живий» варіант, доведеться постаратися.

Kia Spectra

Бронза рейтингу дісталася Kia Spectra. Якщо говорити про переваги моделі, то вони загалом сходяться з лідером ТОПу, за винятком деяких моментів. Корейська модель має стильнішу зовнішність і комфортніший салон. Щоправда, в обладнанні пропонується стандартний мінімум опцій.

Nissan Primera

Покупка Nissan Primera третьої генерації також не розчарує. Автомобіль має міцний кузов, який при належному догляді абсолютно не схильний до корозії. Технічне оснащення також відрізняється надійністю та довговічністю, тому витрачатися на ремонт доведеться вкрай рідко. У салоні пропонується необхідний пакет опцій, але зовнішність, можна сказати, «на любителя».

Skoda Fabia

Skoda Fabia має попит як у чоловічої аудиторії, так і серед автоледі. Автомобіль за вказаний бюджет можна купити у другій генерації. Незважаючи на це, тут доступні цікавий дизайн, гідний рівень оснащення та комфортний салон. При цьому машина відрізняється невибагливістю в обслуговуванні.