У США на автошоу у Маямі презентують новий Nissan Versa. Недорогий седан С-класу, також відомий під назвою Almera, пройшов фейсліфтинг і надійде у продаж до кінця осені за ціною від 16 000 доларів. Про це повідомляє «Фокус» з посиланням на офіційний сайт Nissan.

Nissan Versa 2023 упізнається по цілком новій передній частині, що зробила авто більш стильним та виразним. Седан отримав величезну решітку радіатора та стрілоподібні світлодіодні фари. Позаду освіжені ліхтарі. Спортивний варіант SR дізнається по 17-дюймових дисках та спойлері на кришці багажника.

У салоні Nissan Versa оновили центральну консоль, причому у дорожчих версіях на ній з’явилися підлокітник та бездротова зарядка для смартфонів. Крім того, задні сидіння тепер складаються в пропорції 60:40, а отвір багажника став ширшим.

Базова комплектація Nissan Versa тепер включає системи автоматичного уповільнення, контролю дорожньої розмітки та керування світлом фар. У топовій версії встановили збільшений 8-дюймовий тачскрін, а також додали Wi-Fi і адаптивний круїз-контроль.

Новий Nissan Versa оснащений 1,6-літровим бензиновим двигуном потужністю 124 к. с. На вибір запропоновано 5-ступінчасту механічну КПП або варіатор.