Обираючи вживане авто, будь-який покупець насамперед думає про те, наскільки надійним воно буде. На що можна орієнтуватись в такому випадку?

Наприклад, помічною може бути думка професіоналів. Так американський сайт Used Cars склав свій рейтинг 10 випущених у 2011 році седанів, які попри свій вік будуть хорошою надійною покупкою, пише OBOZREVATEL.

Lexus ES

Модель 2011 року випуску зробили дещо менш потужною у кінських силах, щоби вона краще працювала на звичайному бензині. У решті ви отримуєте усі переваги бренду Lexus.

Toyota Avalon

Дітище японського бренду хвалять за його незмінно високий рівень безпеки та комфортний салон.

Honda Accord

Седану 2011 року злегка змінили дизайн, але в при цьому модель залишилась добре збалансованою за показниками керованості та зручності їзди.

Hyundai Sonata

Модель пережила у 2011 році значне оновлення, ставши ще надійнішою, зручнішою та економічнішою, згідно з рейтингами оглядачів.

Toyota Camry

Camry з року в рік входить в рейтинги моделей з найвищим рівнем надійності. Версію 2011 року хвалять також за показники безпеки.

Scion xD

Цей седан може похвалитись зручними для міста габаритами і економічною витратою палива.

Toyota Corolla

Одну з найпопулярніших у світі машин прийнято критикувати за її не дуже збалансовану продуктивність. Тим не менше, водії хвалять Corolla за незмінну надійність.

Buick LaCrosse

Навіть у базовій комплектації LaCrosse справляє враження шикарного авто, при цьому залишаючись надійним та доступним седаном.

Toyota Prius

У 2011 році популярне авто пережило оновлення дизайну – модель стала більш виглядати більш ефектно. А от економічність та екологічність залишились при ній.

Chevrolet Impala

Цю модель хвалять за те, що вона залишається недорогою в експлуатації, зручною навіть у базовій комплектації, та надійною в роботі.