Незважаючи на скрутне економічне становище та криваву війну в Україні, громадяни продовжують купувати, як нові так і вживані автівки. Якісь з цих автомобілів справді якісні, а деякі з них взагалі не можна купувати.

Цей рейтинг присвячений найненадійнішим машинам станом на осінь 2022 року.

Перше місце заслужено посідає американський позашляховик Jeep Wrangler. Мало того, що автівка сама по собі коштує дорого, її ще й невигідно утримувати. Ця машина обходиться дуже дорого при кожній поломці, а вони траплятимуться часто.

Далі йде «німець» Mercedes-Benz GLE. Його теж не можна назвати еталоном надійності. За його вартість краще вибрати більш «перевірені» варіанти.

Третя позиція за автомобілем Jeep Gladiator. У цьому випадку все так само, як з Wrangler. Однак дана модель ще й коштує дорожче. Загалом краще відмовитися від покупки такого авто.

На четвертому рядку сьогоднішнього ТОПу модель GMC Sierra 1500. Через постійні поломки, за перші роки експлуатації власники вкладають в авто ще третину від суми покупки.

П’яте місце зайняв Chevrolet Silverado 1500. Ця машина в середньому коштує дорожче за Sierra, але проблем від неї не менше.

Шосте місце сьогоднішнього антирейтингу посів Ford Explorer.

На сьомій позиції Lincoln Aviator, який коштує стільки ж, але з ним буде бонусом ще одна проблема – неможливість дістати запчастини.

Закриває список великий пікап Ford F-150. Сама по собі ця машина досить надійна, але її версія з гібридною установкою навряд чи порадує власника.