За словами українця, він замовив представницький седан ще рік тому. Проте через війну терміни постачання змістили ще на 4 місяці. Здавалось би, найрозкішніший авто у модельній гамі Mercedes-Benz вартістю близько чверті мільйона євро достатньо купити маючи необхідну суму, аж ні…

Як нескладно здогадатися (тим, хто регулярно читає «ТопЖир»), покупцем нового Майбаху став Олександр Слобоженко – власник Ferrari за $1 мільйон та ще кількох спорт- і суперкарів. Майже всі вони з початком війни були вивезені спочатку до Закарпаття, а потім до Польщі. Зрештою, зараз Олександр там і перебуває.

Що до нової покупки Слобоженко, перед нами зроблений за замовленням Mercedes-Maybach S 580 у двокольоровому виконанні. Також, за словами Олександра, в авто є чимало опцій. Отож, кінцева вартість автомобіля не відома, але зважаючи на звички молодого айтішника, «напічкано» там по максимуму.

Нагадаємо, Олександр Слобоженко — засновник компанії Traffic Devils, яка займається медіабаїнгом – покупкою трафіку на одному ресурсі та перенаправленням на інший.

На завершення згадаємо про 28-річного Назара Бабенко, який має гіперкар Bugatti Divo за $9 мільйонів і найбільший у світі бізнес-джет.