Є чудові автомобілі, які всі прагнуть купити. Але крім самої вартості авто, засмучує також висока вартість обслуговування. Однак є моделі, які не вимагатимуть багато грошей на утримання.

Mitsubishi Pajero Sport

Цей позашляховик здатний проїхати 500 тис. км. без необхідності капітального ремонту. Але навіть коли до автосервісу доведеться заїхати, дешевизна запчастин порадує. Хоча сама машина стоїть, звісно, ​​порядно.

Toyota Chaser

Завдяки неймовірній надійності цього автомобіля на вторинному ринку можна знайти багато екземплярів у хорошому стані. Все обслуговування полягатиме в заміні рідин ПММ, свічок, ременів ГРМ та недорогих розхідників.

Geely Atlas

Ця машина ніби створена, щоб водій витрачав мінімальні кошти обслуговування. Крім надійності, варто відзначити економічність автомобіля. Модель має потужну підвіску та перевірені часом силові агрегати. Кузов, днище та салон виглядають ідеально навіть на величезних пробігах, тому з цієї частини будь-яких витрат у власників не буде.

Mazda 2

За 7 років користування найбільшими вкладеннями стануть лише заміна підшипника маточини та рульового наконечника. Також після покупки на вторинному ринку доведеться викласти невелику суму за усунення незначних дефектів кузова, полірування оптики і покупку нової гуми. На цьому вкладення закінчуються, хіба що доведеться їздити в автосервіс для заміни олії.