На вторинному ринку представлено безліч авто у пристойному стані. Проте не слід довіряти кожному варіанту. Експерти назвали машиги, які дуже швидко змусять викидати купу грошей на ремонт.

1. Mazda CX-7

Японський кросовер підкорив серця багатьох автолюбителів. Водіїв приваблює дизайн, обробка салону, великий багажник та гарні динамічні характеристики. Однак надійністю машина не славиться.

2. Peugeot 308

Дуже популярний хетчбек, який приваблює екстер’єром та салоном. Але шкутильгає надійність. Насамперед збити почне двигун, а потім дадуть про себе знати й інші компоненти.

3. Porsche Cayenne Turbo I

Не найчастіший автомобіль на вторинному ринку, але у моделі є безліч фанатів. Автомобіль має потужний агрегат і стильний дизайн. Проте відштовхують проблеми з паливними насосами, турбіною та ГУРом, на ремонт яких йтиме чимала сума.

4. Mercedes-Benz S-клас W220

Свого часу машина вважалася дуже статусною, але сьогодні вона виглядає застарілою. Також автомобіль не варто брати через безліч проблем.

5. Renault Megane

Автомобіль непоганий, але ненадійний за умов країни. Першими з ладу вийдуть пильовики, підшипники та сайлентблоки, потім страждає паливна система.