Електромобіль нового українського бренду LUAZ Motors, який наробив багато галасу в Інтернеті, продовжує дивувати. Днями з’явилися перші фотографії цього невеликого пікапа, який перетворили на розвізний фургон. Відкидні борти були демонтовані, а на вантажну платформу поставлений кузов-фургон від українського виробника – компанії «Автобан Трейлерз UA». Ця фірма з Хмельницького спеціалізується на виготовленні різних надбудов для комерційних автомобілів, у тому числі зі склопластику, пише «Автоцентр».

Як можна побачити по фото, в складальному цеху під забудовою знаходиться як мінімум три автомобілі LUAZ. За словами керівника LUAZ Motors Вадима Ігнатова, продажі машини почнуться вже скоро.

Нагадаємо, що компактний пікап від LUAZ Motors розроблено в Китаї, проте з часом у ньому збираються активно використовувати українські комплектуючі: скло, світлотехніку, а головне – найдорожче, що є в електромобілі, акумуляторні батареї, причому з системою підігріву.

Більше того, на другому етапі локалізації виробництва планується встановлення вітчизняної рами. Машина також отримає і унікальну систему зарядки від українських конструкторів.