Каліфорнійська компанія Action Vehicle Engineering, яка побудувала спорткар у стилі винищувача із «Зоряних воїн» і Бетмобіль із двигуном від Chevrolet Corvette, завершила новий проєкт — шестиколісний бронемобіль із гарпуном. Основою для нього послужив британський військовий автомобіль Ferret 4X4 1959 року, який концерн Daimler випускав у Великій Британії до 1971 року, пише «Автоцентр».

Автомобіль збудували спеціально для рекламного ролика японського виробника шин Toyo Tires. У продукцію компанії «взуті» всі шість коліс «всюдихода», включаючи два додаткові.

У ролику видно, як завдяки величезним шинам бронемобіль успішно справляється з піском, камінням та іншими перешкодами. Звичайно, свою роль у цьому відіграли досвід та майстерність американського раліста та переможця позашляхових перегонів БіДжея Болдуїна, який сидів на водійському сидінні.

Окрім додаткової пари коліс, що приводяться у рух за допомогою гідромоторів, на автомобіль встановили посилену позашляхову підвіску і восьмициліндровий «корветівський» двигун. Місце стандартного кулемета на вежі броньовика зайняв спеціальний гак, прикріплений до кабелю лебідки.