Компактний міський кросовер з’явиться в нашій країні до кінця зими й тепер буде доступний не лише в бензиновій і дизельній версіях, а і як електромобіль E-Tense. Про це повідомляє офіційний сайт французького бренду, пише «Фокус».

Новий DS 3 впізнається за збільшеними решітками радіатора, зміненими фарами з матричною оптикою та новими колісними дисками діаметром 17 або 18 дюймів. Салон авто зберігає авангардний дизайн, а серед нововведень — найсучасніша мультимедійна система.

Кросовер DS 3 в Україні зі старту запропонують у виконанні Performance Line — із безключовим доступом, двозонним клімат-контролем, підігрівом сидінь, датчиками світла й дощу, передньою та задньою камерами. Також в авто багате безпекове обладнання — адаптивний круїз-контроль, автоматичне гальмування, утримання в смузі, контроль «сліпих» зон і розпізнавання дорожніх знаків.

Електромобіль DS 3 E-Tense оснащений 156-сильним двигуном і батареєю ємністю 54 кВтг. Заявлений запас ходу складає 402 км, а зарядка у швидкому режимі на 80% займає 25 хвилин.

Стандартний кросовер DS 3 буде доступний із 1,2-літровими бензиновими двигунами на 130 і 155 к.с., а також із 1,5-літровим 130-сильним турбодизелем.