Міністерство промисловості та інформаційних технологій Китаю представило новий великий гібридний кросовер Chery Tiggo 8 Pro DP-i. Він виділяється неймовірно низькою витратою палива та багатим оснащенням. Подробиці розповіли на сайті Car News China, інформує «Фокус».

Chery Tiggo 8 Pro DP-i стане спортивнішою моделлю в лінійці кросоверів Tiggo 8. Бренд орієнтує модифікацію на молоду аудиторію. Його запропонують у п’яти- та семимісцевому виконанні.

Спереду розташовані великі радіаторні грати з довгими фарами. З боків знаходяться невеликі фальшиві повітрозабірники. На передньому бампері є блакитна вставка, яка наголошує на наявності гібридної силової установки.

Ззаду встановлені два вихлопні патрубки з великим дифузором. Задні ліхтарі з’єднані світлодіодною смугою. На вибір запропонують три варіанти колісних дисків розміром 17, 18 чи 19 дюймів.

Chery Tiggo 8 Pro DP-i оснащується гібридною силовою установкою з 1,5-літровим двигуном SQRE4T15C потужністю 156 к.с. і крутним моментом 230 Нм. Він працює в парі з електромотором, який живиться від потрійного акумулятора. Максимальна швидкість обмежена на 180 км/год. Витрата палива за циклом WLTC становить лише 1,7 л/100 км.

Також Chery Tiggo 8 Pro DP-i має багате оснащення. Він оснащений передньою та задньою камерами та мікрохвильовими радарами.