Те, які гроші хочуть отримати, продавши реставрований і глобально модифікований «Запорожець», можна розглянути в тематичній Instagram-групі «avtobazar_do_1000». Про це пише «Стіна».

Як зрозуміло з публікації, нинішній власник проживає в Запоріжжі. Дана машина відрізняється вельми незвичайним «тюнінгом»: занижений кліренс, підрізані амортизатори, розширені арки коліс і вставлені величезні хромовані диски. «Дідусь» зійшов з конвеєра ще в 91-му році минулого століття, але свідчення одометра дуже дивують: 28 000 кілометрів. За подібний раритет доведеться заплатити смішну суму, всього лише у 1 100 доларів США(близько 30 000 гривень за курсом НБУ).

Також, якщо уважно вивчити знімки, можна відзначити не тільки спортивний силует даного «Запорожця», але і множинні вм’ятини на кузові, в області дверей. Але є і хороші новини — цей ЗАЗ-968М зберіг оригінальну трансмісію, малопотужний двигун і заводську підвіску. Однак фронтальна оптика замінена на LED, а рульове управління — на спортивну версію.

Крім того, варто врахувати — в класичний мотор від «МеМЗ» не внесені ніякі доопрацювання, і з цієї причини, зазначений ЗАЗ-968М, можна тільки умовно вважати спорткаром.