У мережі з’явилися кадри одного із старих унікальних суперкарів. Так, дуже незвичайний і неймовірно рідкісний De Tomaso Pantera 70-х років було знайдено просто на вулиці, де він простояв багато років. Про це пише Hyser.

Як відомо, De Tomaso Pantera вважається один із найкращих суперкарів за всю історію. Дуже крута фірма в Італії De Tomaso зробила таких машин лише 7260 штук у період з 1971 по 1992 рік. Саме один із таких автомобілів випадково знайшли просто на вулиці.

На превеликий жаль, час виявився нещадним для цього De Tomaso Pantera. Його колеса спустилися, кузов поіржавів, а салон покрився павутинням. Однак його шибки — цілі і навіть декор залишився недоторканим, що говорить про те, що цей автомобіль не намагалися пограбувати або розібрати.

Щодо історії суперкара, то дизайном цієї машини колись займався Том Тьярд у 1967-1971 роках. Спочатку на De Tomaso Pantera ставилися двигуни потужністю в 330 кінських сил, що досить багато, особливо на ті часи. Повідомляється, що він міг розганятися до сотні за 5.5 секунд.

Вже в 1972 році на De Tomaso Pantera було встановлено двигун 4 Bolt Main Cleveland. Це говорить про те, що суперкар почав відповідати ухваленню в Сполучених штатах Америки.