Українцям повідомили вельми несподівану інформацію про те, що знаменитий радянський автомобіль міг «воскреснути» у 2020-х роках. Зараз йтиметься про легендарного Запорожця, який міг би стати солідним та сучасним кросовером, пише Hyser.

Напевно, кожен автолюбитель може замислитися над тим, як би зараз мав вигляд сучасний Запорожець. Це дуже цікавий фактор, оскільки цей автомобіль випускався понад 60 років тому. Цей поворот подій здається цілком реальним, особливо якщо подивитися на досвід Fiat 500 та Mini.

Справа на тому, що на одному з українських порталів про автомобілі з’явилися унікальні кадри кросовера Запорожця. Цей непростий варіант міг з’явитися на світ у 2020-х роках.

Один талановитий дизайнер показав унікальну роботу над новим ЗАЗ-965. Цей автомобіль кардинально відрізняється від старих версій: сучасний класичний вигляд, кругла решітка і нова світлотехніка.

Дивлячись на цей екземпляр, найбільше може здивувати те, що Запорожець став кросвером. На сьогоднішній день кросовери користуються особливою популярністю, що може натякати на те, що новинка від ЗАЗ могла б справити справжній фурор.