Стало відомо, що оновлений корейський автомобіль Hyundai i20 2024 буде представлено влітку 2023 року. Альберт Бірманн, який очолював спортивні підрозділи компаній BMW і Hyundai, заявив також про майбутнє «зарядженої» версії хетчбека Hyundai i20 N. Спортивна версія компакту має туманні перспективи. Незважаючи на те, що корейська марка наголошує на електрифікації модельного ряду, в даний час триває розробка нових версій автомобілів з традиційним ДВС. У ході рестайлінгу Hyundai i20 очікують важливі зміни. У середині комерційного шляху машина матиме важливі інновації.

Оновлення має торкнутися не тільки зовнішнього вигляду та оформлення внутрішнього оздоблення, а також обладнання та силової частини. У закордонних ЗМІ з’явилися знімки, зроблені фотошпигунами під час тестів Hyundai i20, які він проходить на батьківщині, на вулицях Південної Кореї. Автомобіль практично повністю закамуфльований. Низка тестів хетчбек незабаром проходитиме в Європі в умовах зими. Подробиці про новинку стануть відомі влітку, у період із липня по вересень. Чи отримає наступника спортивна версія хетчбека, наразі невідомо. Бірманн вважає, що четверте покоління моделі має отримати цю версію на європейському ринку, але представники корейської компанії мають щодо цього іншу думку.

Майбутнє Hyundai Kona N також дуже розпливчасте. При цьому «Кона» може вибути через екологічні вимоги, що посилюються, які змушують шукати вирішення цього питання в електрифікації. У цьому випадку вартість автомобіля стала б вищою. Що стосується Hyundai i20 N, складнощі з подальшою реалізацією пов’язані з падінням попиту на компакти та малолітражні автомобілі, що спостерігається практично у всьому світі. При цьому стандартний варіант i20 має більше шансів залишитися в строю за рахунок більш доступної вартості в порівнянні з «гарячою» версією