У нашій країні чимало умільців, які здатні зробити зі старої радянської машини потужний та незвичайний суперкар. На цей раз у мережі показали, як в Україні зробили найпотужнішу «Таврію», яку виставили на продаж. Відео машини опубліковано на YouTube-каналі «Власник Жигуля», повідомляє «Стіна».

Перед тим як виставити на продаж автомобіль власник перефарбував машину, тепер вона мало чим схожа на стареньку «Таврію».

Продають машину після тюнінгу на сайті оголошень, звідки й були взяті фото та характеристики авто.

Власник провів величезну роботу з тюнінгу машини. Він встановив двигун від автомобіля Ford.

У техпаспорті не вказується, які ситуації зроблено в автомобілі. Тому залишається інформація про двигун 1.1, але на відео можна побачити, що автомобіль став після тюнінгу понад швидким і потужним.

Окрім внутрішніх змін, автомобіль і зовні змінився. Якщо дивитися на фото, де знятий автомобіль спереду, то він нагадує іномарку. З боків ще є виступи, які підвищують передню частину авто.

Можна припустити, що умільці, які зробили тюнінг авто, зробили це не тільки для краси, але і щоб помістився в машину двигун, більший за об’ємом.

Повідомляється, що власник просить за автомобіль 45 тис. грн. І хоча для звичайного ЗАЗ-1102 така вартість завищена, для такої незвичайної машини після тюнінгу ціна цілком обґрунтована.

Варто враховувати, скільки коштів і сил вклав у цей автомобіль власник заради проведення тюнінгу, щоби так перетворити стару «Таврію».

Вказується, що це авто вже не вперше виставляють на продаж. У 2016 році його вартість оцінили у 9000 доларів.

Але автомобіль здав у порівнянні з тим, у якому стані був перед продажем минулого разу, тож і така вартість. Власник запевняє, що коробка передач і двигун, як і раніше, працюють на відмінно.