Надійшла інформація про один із прототипів Москвича, який був по-справжньому інноваційним, проте він так і не отримав майбутнього, оскільки проект закрився. Однак у мережі є унікальні кадри, які допоможуть глянути на раніше небачений автомобіль, повідомляє Hyser.

Як відомо, у 70-х роках фахівці з АЗЛК створили нову модель знаменитого Москвича. Він мав класичний собі задній привід, а передньою підвіскою виступав «Мак-ферсон». Ця модель була модифікована, що говорить про те, що вона отримала нову коробку передач, і не тільки.

На заводі АЗЛК у СРСР розгорілися справжні дебати щодо радянського автопрому та конструктори під керівництвом А. Ф. Андронова вирішили створити небачену новинку Москвича.

Однак на заводі була й інша команда, яка вважала, що потрібно було робити моделі, скопійовані від ВАЗу. Саме під час цих суперечок з’явилося кілька моделей Москвича С1 у 1975 році.

Також потрібно повідомити, що точно на такій же основі з’явився ще один незвичайний ескіз, який являв собою універсал з вертикальними розтягнутими фарами ззаду. Важливо підкреслити, що згодом такі ж фари почали з’являтися і у закордонних автомобілів.

Деякі автолюбителі, дивлячись на цю модель, упевнені, що вона дуже схожа на популярний Renault.