Новий флагманський кросовер Chery Tiggo 9 знову «засвітився» на офіційних світлинах. Цього разу новинку помітили на зимових випробуваннях, пише MMR.

При довжині 4780 мм, ширині 1920 мм, висоті 1700 мм і колісній базі 2800 мм новий автомобіль стане найбільшим кросовером Chery, серйозно перевершивши в цьому сенсі навіть Tiggo 8 Pro Max.

Зовні «дев’ятка» відрізняється від побратимів гігантськими радіаторними ґратами, масивним переднім бампером з L-подібними блискучими вставками та висувними ручками дверей.

У салоні, який буває п’яти- або семимісним, Chery Tiggo 9 може похвалитися двома великими екранами (цифрової «приладки» та медіасистеми), стильним триспицевим рульовим колесом, незвичайними дефлекторами вентиляції і «двоповерховим» центральним тунелем.

Моторна гама флагмана буде представлена двома 2,0-літровими бензиновими турбодвигунами. Перший розвиває 254 к.с. і 390 Нм крутного моменту, другий – генерує 261 «конячку» та 400 Нм. Чи з’явиться у кросовера новий восьмиступінчастий «автомат», поки що невідомо.

Прем’єра Chery Tiggo 9 має відбутися найближчим часом.